Scheutje sesamolie
3 bosuitjes
3 tenen knoflook
2 el gember
250 gram champignons
Paksoi
1 paprika
1 - 2 el gochujang
1,5 liter groente boullion
2 el sojasaus
2 tl suiker
4 el tahini
Vegan Ramen voor 4 personen
Gebakken uitjes voor garneren
Sesamzaad voor garneren
Zachtgekookt ei
200 gram vegan gehakt (voor een stevigere maaltijd
Gebakken tofu
Taugé
Bak de bosuitjes gember en knoflook samen in een scheutje sesamolie voor 1 a 2 minuten.
Voeg de paprika, gochujang en champignons toe en bak 5 minuten mee.
Nu kun je de groenten bouillon sojasaus suiker en tahini toevoegen voeg als laatste de paksoi toe om op te warmen
Kook de noodles en verdeel alles over 4 schalen.
Garneer de kommetjes met sesamzaad, bosuitjes gebakken uitjes en eventueel een zachtgekookt eitje.
pro tip: varieer af en toe met je toppings, 'the sky is the limit' bij dit gerecht
Eet smakelijk!