225 gram risotto rijst
300 gram cherry tomaten
250 gram passata
500 ml groente bouillon
2 grote paprika' s
2 rode uien
1 courgette
3 tenen knoflook
2 eetlepels balsamico azijn
half potje zongedroogde tomaten
verse basilicum
vegan parmezaansekaas
voor 4 personen
Snijd de paprika's, tomaatjes en de courgette. Breng ze op smaak met peper en zout en voeg olie toe. Rooster de groenten op 200 graden in de oven voor 30 minuten.
Snijd de ui en bak deze een paar minuutjes samen met de knoflook. Voeg daarna de balsamico azijn toe.
Voeg de risotto rijst toe aan de pan en bak deze even mee op lag vuur tot de rijstkorrels glazig zijn.
Voeg om en om een schepje van de bouillon of de passata toe aan de pan tot de rijst geen vocht meer opneemt.
Voeg de zongedroogde tomaten toe.
Voeg de groenten en de rijst samen, serveer met verse basilicum en vegan parmezaansekaas.
Eet smakelijk!