3 Uien (rood)
5 Tenen knoflook
1 Paprika
1 Courgette
1 Flinke winterpeen
300 gram vegan gehakt
750 ml Passata
Lasagne bladen
Vegan kaas
tijm, basilicum, oregano, knoflookpoeder, paprikapoeder en chilipoeder.
40 gram bloem
40 gram margarine
400 ml Havermelk
Nootmuskaat
voor 4 personen
Bak de ui en de knoflook, bak daarna het vegan gehakt.
Voeg nu de rest van de groenten toe, en bak alles even mee.
Voeg nu de tomatensaus toe en breng op smaak met alle lekkere kruiden van de lijst.
Maak de bechamelsaus door eerst de boter te smelten in een pannetje en voeg daarna alle bloem in een keer toe. 'bak' deze gaar en voeg dan steeds een klein beetje melk toe.
Daarna ga je de lasagne 'bouwen' begin en eindig met een laagje saus.
Versier de bovenkant met vegan kaas en bak de lasagne op 200 graden.
Eet smakelijk!