Voor het beslag
200 gram bloem
350 ml water
2 theelepels bakpoeder
40 gram maizena
1,5 theelepel zout
0,5 theelepel kurkuma
Voor de dipsaus:
1 eetlepel sojasaus
1 eetlepel azijn
1 eetlepel water
1,5 theelepel suiker
1 theelepel sesam olie (of plantaardige olie)
chili vlokken of poeder naar smaak
sesamzaadjes op gevoel
Vulling:
1 courgette
1 paprika
1 kleine zoete aardappel
1 bosje bosui
1 winterpeen
1 kleine ui
0,5 groene chilipeper
100 gram taugé
voor 3 personen
Voeg alle ingrediënten voor het beslag samen.
Snijd alle groenten in dunne reepjes en roer ze door het beslag.
Bedek de pan met een dunne laag van het groentebeslag en bak elke kant zo'n 4 minuten.
Maak terwijl je op je eerste pannenkoek wacht de dipsaus, door alle ingrediënten samen te voegen.
Eet smakelijk!
*Tip bak de pannenkoekjes op middelhoog vuur.