3 tomaten
1 paprika
1 courgette
1 blikje linzen 200 gram
1 blik kidneybonen 400 gram
1 blik mais 150 gr
vegan gehakt 200 gram
2 rode uien
3 tenen knoflook
vegan creme fraiche
vegan geraspte kaas
wraps
2 eetlepels paprika poeder
2 eetlepels oregano
1 theelepel komijn poeder
1 theelepel koriander poeder
1 theelepel knoflook poeder
1 theelepel ui poeder
chili- of cayenne poeder naar smaak
½ tl zout
voor 4 personen
Bak de knoflook en ui kort aan in een pan.
Voeg de tomaten toe en bak mee tot het meeste vocht uit de tomaten verdampt is.
Voeg de rest van de groenten en het vegan gehakt toe en bak dit mee.
Voeg nu een paar flinke eetlepels van de kruidenmix toe.
Smeer een laagje crème fraîche op de wraps.
Strooi er een beetje kaas overheen.
Voeg een lepel van de burrito-vulling toe en rol de wraps op.
Leg alle gevulde wraps in een ovenschaal en bestrooi ze met kaas.
Bak ze op 180 graden tot de kaas en wraps goudbruin zijn.
Eet smakelijk!