200 gram quinoa
2 Paprika's
2 Rode uien
5 tenen knoflook
400 gram mais
400 gram zwarte bonen
400 gram kidneybonen
Haver fraîche
2 Avocado's
4 limoenen
Tortilla chips
pico de gallo naar smaak
paprika poeder
knoflookpoeder
paprika poeder gerookt
komijn gemalen
chilivlokken
voor 4 personen
Verwarm de oven op 200 graden en rooster daarin de grof gesneden paprika en ui samen met 1 theelepel gerookte paprikapoeder, 2 theelepels paprika poeder, olie, zout en peper.
Kook de quinoa in ongeveer 20 minuten gaar
Ondertussen kun je beginnen met het bereiden van de rest van de groenten. Begin met de 5 tenen knoflook samen met een theelepel chilivlokken, 2 theelepels komijn, 1 theelepel paprikapoeder, zout en peper. Bak deze een minuutje en voeg dan de mais, kidneybonen en zwarte bonen toe en warm deze 3 minuten op.
Als de quinoa gaar is voeg je hier zout, peper en het sap van 1 limoen aan toe.
Leg de bonen, quinoa, groenten en pico de gallo mooi op je bord en eet smakelijk!